OSALLISTU IDEATEHTAILUUN: KASVUA TYÖMARKKINOIDEN UUDISTUKSILLA

Tervetuloa mukaan ideoimaan sitä, miten Suomen työmarkkinoita kannattaisi uudistaa työllisyyden ja kasvun edistämiseksi.

Miten raivaamme esteitä työllistämiseltä ja työllistymiseltä? Löytyvätkö keinot omasta takaa vai kopioidaanko muualta? Hyviä reseptejä kaivataan!

Kerro oma ideasi!

 

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us

One thought on “OSALLISTU IDEATEHTAILUUN: KASVUA TYÖMARKKINOIDEN UUDISTUKSILLA

  1. Yritykset jotka ovat irtisanoneet henkilökuntaansa taloudellisista ja tuotannollisista syistä (esim. suuri maitoalan yritys) joutuisivat ottamaan työttömäksi joutuneen työntekijän takaisin töihin, eli siis työhönottovelvollisuusaikaa pidennettävä 2-5 vuoteen. Nykyinen takaisin työhönottovelvollisuusaika on liian lyhyt. Olen huomannut että työpaikkojen avautuessa työntekijä joka on irtisanottu n. 50 vuotiaana vaihdetaan mieluumin siinä vaiheessa nuorempaan, vaikka entisellä työntekijällä on työkokemusta reilusti enemmän. Tämä muutos pian voimaan ja pakkolailla koskemaan viiden vuoden sisällä irtisanottuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *