OSALLISTU IDEATEHTAILUUN: YHTEISTÄ HYÖTYÄ JA KASVUA ALUSTATALOUDELLA

Vuorovaikutukseen ja verkostoihin perustuvat digitaaliset alustat liittävät yhteen käyttäjät, tarjoajat ja tuottajat. Ne tuovat yrityksille uusia mahdollisuuksia sekä hyötyä ja helppoutta palvelujen käyttäjille. Uudenlainen arvonluonti perustuu toimijoiden muodostaman verkoston yhteiseen toimintaan.

Osaammeko rakentaa alustatalouden uusia palvelukokonaisuuksia Airbnb:n ja Uberin tai sosiaalisen median tapaan? Mitä ne olisivat? Olemmeko tarpeeksi avoimia pystyäksemme verkostoitumaan ja jakaaksemme yhteistä hyötyä? Mitä julkisen vallan tulisi tehdä alustatalouden kehittämiseksi Suomessa ja miten sen tulisi itse hyödyntää alustatalouden mahdollisuuksia?

Lue tästä ensin lisää aiheesta >>
Tule sitten mukaan keskusteluun ja kerro ideasi:

 

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us

One thought on “OSALLISTU IDEATEHTAILUUN: YHTEISTÄ HYÖTYÄ JA KASVUA ALUSTATALOUDELLA

  1. Suomessa kehitetään ratkaisuja liian pitkään kotimarkkinoiden tarpeisiin ja/tai ilman käsitystä asiakkaan tai kanavan oikeista ongelmista. Finprolla on laaja verkosto, miten saadaan kehitysvaiheessa palautetta laajemmalta asiakasjoukolta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *